De ultieme gids voor dak- en zolderisolatie
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

De ultieme gids voor dak- en zolderisolatie

Zolder isolatie

De ultieme gids voor dak- en zolderisolatie

Je kunt altijd zien wie hun hokruimte niet heeft geïsoleerd vanwege de duiven en meeuwen die op hun dak zitten en genieten van alle warmte die uit het huis beneden komt. De hitte stijgt en die sluwe vogels profiteren er snel van.

Waarom is zolderisolatie nodig?

In niet-geïsoleerde woningen komt een kwart van de warmteverlies via het dak naar buiten. Dus passende isolatie in uw zolder, zolder of dakruimte is een geweldige manier om de gezelligheidsfactor van uw huis te verbeteren. En er is nog meer goed nieuws: het gaat meer dan 40 jaar mee en moet zichzelf vele malen terugbetalen in besparingen op de energierekening, aangezien de kosten van zolderisolatie relatief laag zijn.

zolderisolatie nodig

Wat is zolderisolatie?

Loftisolatie is een materiaalbarrière in uw dakruimte. Het kan ofwel tussen de balken (de horizontale balken langs de vloer van uw zolder) of de spanten (de schuine balken die het dak ondersteunen) worden gelegd.

Hoe dan ook, het vertraagt ​​de warmteoverdracht tussen uw woonruimte en de buitenwereld, waardoor het in de winter een warmer huis en in de zomer een koeler huis creëert. Isolatie tussen de balken houdt de warmte in uw leefruimte eronder en creëert een koude loft, terwijl isolatie in de spanten u ook in de dakruimte houdt.

Andere voordelen van dakisolatie zijn onder meer:
• Lagere stookkosten.
• Vermindering van de ecologische voetafdruk van uw huis.
• Verbetering van de energie-efficiëntiebeoordeling.
• Verhogen van de waarde van uw huis.

Loftisolatie

Loftisolatie voor een gemiddelde halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en centrale verwarming op gas kan beginnen bij ongeveer £ 50 voor doe-het-zelf-installatie en het kan minder dan een jaar duren om zichzelf terug te verdienen dankzij lagere energierekeningen.
Als u in een oud huis woont, of een huis dat is gebouwd met lokale traditionele steen of andere materialen, zorg er dan voor dat u de juiste isolatiematerialen en -methodes gebruikt. Anders kan uw huis mogelijk niet in staat zijn om warmte vast te houden of droog te blijven zoals het bedoeld is. Het is zelfs het beste om lokale ambachtslieden te raadplegen of in dienst te nemen die zijn opgeleid in de relevante technieken.

No Comments

Post a Comment